RúgD fel az internetet: A Botanoo Vajdaságba is hüj(ly)íti az embereket(mese felnőtteknek)

2012. február 8., szerda

A Botanoo Vajdaságba is hüj(ly)íti az embereket(mese felnőtteknek)

Karbon kredit termelés,afrikában,irodaház
A botanooo Vajdaségban is kezdi beszervezni az embereket,eddig Magyarországon több mint ötvenezer ember csatlakozott a botanoo scamhoz.Három hónap után ígérnek kb ötven százalékos kamatot,de be kell fizetni ezerkétszáz eurót,furi,nem?Gabi meg be is fizetett ,de egy kissebb csomagot ,tuti bukja a pénzét...karbon kredit,egy faszt....Gondolkodjunk ...Pl adott egy milliomos akinek van 5millió dollárja,ha tuti volna a biznis szerintem befektetné karbon kreditbe,és 3 hónap múlva keresne 2,5 milliót az üzleten,de furcsa ,hogy egy milliomos,vagy részvénytársaság sem ad egy centet sem a botanoo nak.Ha valakinek más a véleménye írjon ....
TOVÁb A CIKKHEZ.......

9 megjegyzés:

  1. Azért kiváncsi lennék ezt ki rakta fel.Mert ahogy nézem nem sokat informálódott előtte.A Botanoo egy nemzetközi üzlet jelenleg tübb mint 20 országban müködik.Mindent lehet irni a netre csak előbb aki leir hülyeségeket tájékozódjon is.

    VálaszTörlés
  2. A Botanoo egy böszme nagy átverés, piramisjáték, vagy ahogy tetszik; csak és kizárólag abból van bevétel, amit a beszervezett balekok befizetnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bevétel abbol származik,h nagy menyiságben jelenleg 102 zöldfarmtól veszi meg a közösségi karbon krediteket és mivel ekkora tételben vásárol igy kb 6-7 euróér sikerül hozzájutnia ezeket a krediteket nekünk értékesiti 10 euróér(ebből fizeti ki a jutalékokat) mi mi pedig továbbértékesitjük piaci árfolyamon.Ezek akreditek kikérhetőek és bármelyik brókrcégen körösztül értékesithetőek.Kérlek ha nem tudsz tényeket közölni akkor a véleményed tartsd meg magadnak vagy járj utánna rendesen és akkor nem fogy hülyeségeket irkálni.Mellesleg én amint látod névvel irtam te meg még arra sem méltattad a dolgot,h megadd a neved.Gratulálok! (ha valami nem világos megadhatom az elérhetőségemet,h elmondjam a homályos részeket)

      Törlés
    2. NeveNincs embertől kérdezem, hogy szerinted okos dolog-e 0 infó alapján véleményt megosztani?
      Vajon te megiszol 1 üveg cimke nélküli folyékony valamit? Ezek alapján igen!

      Én megmondom őszintén nagyon kételkedtem, és átverésnek éreztem, de utánnanéztem a cégnek, és minden kérdésemre választ kaptam ( szívesen megosztom bárkivel a cég regisztrációját, carbon creditek hitelességét, vagy akár a bevételi forrásait) mert átlátható ez a kereskedés!

      Valószínű, hogy csak a fórum látogatottságának fellendítéséért írtál baromságokat .
      Én nem nézlek hülyének, ellenkezőleg nagyon okos vagy, hisz a magyarországi fórumháború példájára te is nagy látogatottságot szeretnél, hisz akkor több ilyen " Cuki Csajok Élőben " hírdetés után kapsz majd nagyobb pénzt a reklámozásért! Hisz a fórum bevétele csak a reklámokból jön össze! Tehát más aggodalmából, te pénzt csinálsz! GRATULÁLOK. Üdv. Csordi

      Törlés
  3. Szerintem is nagy átb.. az egész botano ,van aki kapott már igazi pénzt tőlük?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen kb 50 ezren már kaptak pénzt.Ha te is szeretnél pénzt keresni csak irj bátran ( week2000@freemail.hu )

      Törlés
  4. Sziasztok' Úgylátom ,két csoport alakult ki ,egyik aki hisz a cégnek,a másik csoport aki nem...

    VálaszTörlés
  5. Mindenki oda teszi a pénzét ahová akarja !!! Azt azért hozzá tenném , hogy ebből a nagy jövedelemből hogyan fogtok adót fizetni mert előbb vagy utóbb a NAV-nak is felfogja kelteni az érdeklődését eme fekete jövedelem !!!

    VálaszTörlés