RúgD fel az internetet: Keress 700 eurt havonta!!Ez is scam gondolom.

2011. június 26., vasárnap

Keress 700 eurt havonta!!Ez is scam gondolom.

Ez sem tiszzta ügy ,de legyen.....TT MARKETING egy szlovén cég, néhány hónappal ezelőtt kezdte meg a működését , és már átterjedt a 12 országba. Nevezetesen, ez egy újfajta SMS-Marketing International Marketing! A nagy cégek tudják, hogy a szórólapoknak 95%-a a szemétbe kerül ,ellemben az SMS szöveges üzeneteket az emberek  99%-a  elolvassa ,ebből  98% az első 15 percben!

Képzeld el,hogy keresel   minden egyes kapott üzenet után 8-12 centet (kb. 11 USD) egy nap, amikor érkezik a tíz vagy több száz üzenetet! A Csak ki kell nyitni! Közvetlenül a regisztráció után kapsz 1Eurót .Ha kitöltöd az adatlapodat kapsz még  2 €urót!
A legjobb dolog,hogy bővül a hálózat, a regisztrálás után mindenki kap saját a linket, és lehet csatlakoztatni a barátokokat, családot ... és a nyereség 10%-át havonta, ha a ők is beszerveznek embereket akkor utánnuk 5%-ot továbbá a tobbi 5 szinten 2.5 százalékot kapunk .Képzeld el ... hogy csak néhány felhasználó után  óriási hálózatot épithetünk ,olyan hálózatot, amelynek több ezer tagja van, és egyre nagyobb jövedelmet hoz.
Lehetőség van szerződéseket kötni az érintett hirdetők és a vállalatok  között amelyek 25 százalék részesedést kapunk a hirdetési költségvetésből, és a vásárlást rendkívül kedvező feltételekkel. Nem veszthetsz semmit, minden teljesen ingyenes, mindössze egy kis erőfeszítést igényel! 

 Itt lehet regisztrálni
 
http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=287546



Mit kapunk a rendszertől?
A regisztrációért  ... 1 €
Az adatlap kitöltésért .. 2 € 


Az SMS reklám ... a 0,05 € 0,12
AJÁNLÁS %-a :
Az 1.
szint .......... 10,0%
A 2.szint .......... 5,0%
A 3.
szint......  ... 2,5%
A 4.szint .......... 2,5%
A 5.szint.......... 2,5%
A 6.szint .......... 2,5% 


Lehetséges havi jövedelem: 300 tól 600 euró vagy több .A kifizetés közvetlenül a bankszámlára.

A lényeg az ,hogy nem muszály embereket beszerveznünk ,mert nem feltétlenül MLM program,akkor is jövedelemre tehetünk szert ha csak csupán magunkat regiszráljuk.Másik jó dolog ,hogy ha sok embert beszervezünk ,akkor megsokszorozhatjuk a bevételünket,midezt 0 euró,0 dinár,0 forint befektetéssel.Minen ingyenes,nincsennek rejtett költségek. Megszabhatod,hogy hány SMSt küldjönek naponta,melyik időben stb.

Egy példa...ha beszerevezel 10 ismerősödet,ők beszerveznek 10 et az már 100 ember alattad ,kapjon mindenki 10 sms t ami 1 euró kereset,neked jár 6,5 euró naponta,ami havi szinten 195 eur.Csak 10 csatlakoztatott emberen!! 
Van még egy jó dolog az egészben ...INGYEN SMS.....de erről kesőbb:P

Regisztracio itt: 


http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=287546

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése